X

Citroen C5 Aircross fiyatları uçtu! İşte yeni fiyatı

Sıfır otomobil pazarında yaşanan son gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise Citroen C5 Aircross olacak. C sınıfında yer alan SUV modeli, ülkemizde de hayli yüksek bir kullanıcı kitlesine sahip. Ancak aracın yayınlanan son fiyatları, ülkemizde bulunan tüketicileri biraz üzecek gibi duruyor. Şimdi lafı fazla uzatmadan hemen otomobilin yeni fiyatlarını mercek altına almış olalım.

Citroen C5 Aircross fiyatları uçtu! İşte yeni fiyatı

Bildiğiniz gibi döviz kurunda yaşanan dalgalanma sonrasında hemen hemen tüm otomobil markaları fiyatlarını güncelleme kararı aldı.

Resmi internet siteleri üzerinden fiyatlarını arttıran üreticiler, bizleri hayli üzdü. Bunların başında ise Fransa merkezli otomotiv devi Citroen geliyor. Şirket, C5 Aircross isimli aracına da ciddi bir zam uyguladı. İşte detaylar.

Citroen C5 Aircross, baz donanım seviyesinde 1.5 litrelik dizel motor ile geliyor. 130 beygir güç üreten bu motora ise 8 kademeli olan otomatik şanzıman eşlik ediyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post