X

Citröen rakiplerine inat fiyat kırdı! 248 bin TL’ye SUV satıyor!

Citroen C3 Aircross fiyatları döviz kurundaki sert yükselişe rağmen hala uygun seviyede. O yüzden işte şimdi tam zamanı!

Son zamanlarda hem dünyada hem de ülkemizde B-SUV modellerine olan talep bir hayli fazlalaştı. Hatta ilk kez SUV satışlarının sedan otomobil satışlarını geçtiğini söyleyebiliriz. Biz de sizler için en uygun fiyatlı B-SUV modellerinden birisi olan Citroen C3 Aircross fiyat listesini bir araya getiriyor olacağız. İşte detaylar!

Citroen C3 Aircross için indirim fırsatı! Şimdi tam zamanı

Fransa merkezli otomotiv devi olan Citroen, sert şekilde yükselen döviz kuruna rağmen fiyatlarını uygun tutmaya çalışıyor. Hatta B-SUV olarak geçen C3 Aircross fiyatlarında da oldukça iyi fırsatların yer aldığını söylememiz lazım.

Bu sebepten dolayı sıfır otomobil piyasasındaki gelişmeleri değerlendirirken, bugün C3 Aircross fiyatlarını gündemimize aldık. İsterseniz başlayalım.

Araç baz donanım seviyesinde karşımıza 130 beygir güç üreten 1.2 litrelik benzinli bir motor ile geliyor. Ayrıca bu motora 6 ileri otomatik bir şanzımanın eşlik ettiğini söylememizde de fayda var. Feel olarak isimlendirilen bu paket, hali hazırda 248.000 TL’den alıcı buluyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post