X

Çok değil 5 yıl öncesinde herkes alabiliyordu! 50 bin TL’ye Fiat Egea HB

5 yılda otomobil fiyatları ne kadar artabilir ki diye düşünebilirsiniz. Fakat önce 5 yıl öncesinin Fiat Egea HB fiyatlarına bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

İtalyan otomobil devi Fiat’ın 2015 yılında çıkardığı Egea Sedan serisi çok sevilen ve tercih edilen bir model oldu. Avrupa’da yılın otomobili ödülüne layık görülen Egea Sedan modelinden kısa süre sonra kardeşi Egea Hatchback de Fiat Egea ailesine katıldı. 2016 yılında Türkiye’de tanıtılan Egea Hatchback modeli oldukça sevilen ve tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Günümüzdeki 2021 modellerine baktığımızda Egea ailesinin genişlediğini görüyoruz.

Yeni Egea Cross, Yeni Egea Sedan, Yeni Egea Hatchback, Yeni Egea Station Wagon Egea ailesinin güncel modelleri. Makyajlanmış yeni versiyonları ile iç ve dış tasarımda oldukça cezbedici olan Fiat Egea serisi Hatchback modeli 2021 sıfır modeli en uygun verisyonu fiyatı 179.900 TL’ye alınabiliyor. Fiat Egea Hatchback’in Türkiye’de satışa sunulduğu 2016 yılında en uygun versiyonun fiyatı 53.900 TL’den başlıyordu.

İşte Fiat Egea Hatchback 2016 fiyat listesi

Easy Plus 1.4 Fire 95 HP

2016 Fiyatı: 53.900 TL

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post