X

CS-GO tutkunlarının seveceği en iyi 5 oyun!

CS-GO oyuncularının sevebileceği, FPS Rekabetçi kategorisinde bulunan 5 alternatif oyunu sizler için listeledik.

Yılların eskimeyen oyunu Counter Strike Global Offensive, 2012 yılından bu yana oyuncuların vazgeçilmez tercihi. Rekabetçi yapısı ve efsaneleşen haritaları ile rakip oyunlara bile örnek olan CS-GO son zamanlarda görüntü kalitesi ile birlikte günümüzün gerisinde kaldığını söyleyebiliriz. Çeşitli konseptlerle rakip oyunlarla yarışmaya devam eden Counter Strike’ın önemli bir fan kitlesi de bulunuyor.

1- Valorant

Listenin ilk sırasında sizlerin de tahmin edebileceği üzere Valorant bulunuyor. Karakterlere tanımlanan özel güçler ve fantastik bilim kurgu filmlerinden ilham alan oyun için nesneleriyle son zamanların en güçlü oyunu. Çıktığı günden itibaren CS-GO’nun yerini mi alıyor sorularını akıla getirten Valorant, Twitch üzerinde en çok izlenen oyunlardan biri.

2- Rainbow Six Siege

Listenin birinci sırasının aksine daha çok gerçekliği ön planda tutan Rainbow Six Siege, kendine has görevleri ve takım çalışması ile CS-GO’ya rakip oyunlardan birisi. Oyun deneyimini iç ve dış mekanlarda sağladığı savaş ortamı ile zenginleştiren rekabetçi oyun listeminizin ikinci sırasında.

3- Zula

Her ne kadar ülkemizde bulunan CS-GO oyuncularının haritalandırma detaylarının CS’den alındığına yönelik eleştirileri ve oyun içi para sisteminin sonucu etkilediğine dair yorum yaptığı Zula listemizin üçüncü sırasında. Farklı ülkelerde de çıkış yapan kendisini “Türkiye’nin ilk MMOFPS oyunu” olarak tanıtan Zula, oyuncu sayısı ile dikkat çekiyor. Sezonlarında Osmanlı’ya dair seslendirme ve karakter animasyonları ile Türk kullanıcılarının dikkatini çeken oyun, düşük grafik seviyesinde sunduğu optimizasyonda geniş kitleyi elinde tutmayı başarıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post