X

CUPRA efsanesi Türkiye’ye geldi!

SEAT markası altında faaliyet gösteren, sportif ve performans özelliklerine sahip olan CUPRA markası Türkiye’de satışa sunuluyor.

Sportif özellikleri ile dikkat çeken CUPRA, SEAT güvensine sahip bir otomobil markası. Motor sporları ve yarış deneyimlerinin harmanlandığı bu markanın Türkiye pazarında satışa sunulacak ilk modeli Formentor oldu.

İsmini İspanya’nın Mayorka adasındaki sarp kayalıklardan oluşan Formentor burnundan alan model, sadece CUPRA markasına özel olarak geliştirilen ilk model.

CUPRA markası Formentor dışında ilk şarj edilebilir CUPRA modeli olan CUPRA Leon ve markanın ikonik modeli CUPRA Ateca’nın da satışını gerçekleştirecek. Bunların dışında markanın tamamen elektrikli CUPRA Born modelinin de Türkiye satışı planlanıyor.

CUPRA Formentor, 1.5 TSI 150 HP DSG versiyonuna ek 2.0 TSI 310 HP DSG 4Drive ve 1.4 eHybrid (PHEV) versiyonlarıyla satışa sunuluyor.

Serinin 310 HP güç üreten en güçlü versiyonunda CUPRA markasının DNA’sı en üst düzeyde yansıtılıyor. Aracın cazibesi ise duyguları harekete geçiren bir sesle tamamlanıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post