X

Dacia bombayı patlattı! Tamamen elektrikli Spring 450 bin TL’lik fiyatıyla şaşırttı!

Artık elektrikli otomobillerin giderek yaygınlaştığını kabul etmemiz gerekiyor. Nitekim Dacia da bu oyuna Spring modeliyle dahil oldu. Hali hazırda Avrupa’da aylar öncesinde satışa sunulan model sonunda ülkemizde de görücüye çıkıyor.

Bilindiği üzere Türkiye şu sıralar deprem felaketleriyle boğuşuyor. Normal şartlarda ülke gündemini Mart ayında satışa sunulması beklenen TOGG meşgul etmeliydi. Fakat mevcut şartlardan ötürü TOGG’un akıbeti de belirsiz bir hal almış durumda.

Hali hazırda Türkiye’de elektrikli olarak satışa sunulmuş olan 10’dan az model bulunuyor. Özellikle de fiyat kalibresini 1 milyon TL altına çektiğimizde model yelpazesi iyice azalıyor. Bu bağlamda en akılda kalıcı modeller ise C4 Electric ve Zoe.

Fakat yakında bu ikiliye Spring de katılacak. Hem de çok daha uygun bir etiket fiyatıyla. Bilindiği üzere en düşük motor seçeneğine sahip elektrikli modellerden alınacak olan ÖTV oranı yüzde 10’a indirildi. Nitekim Spring de bu grupta yer alıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post