X

Diablo 4 için erken erişim ve açık beta tarihleri resmi olarak açıklandı

Blizzard’ın IGN Fan Fest sırasında duyurduğu üzere Diablo IV hayranları, yakında çıkacak olan oyunu 6 Haziran’daki çıkış tarihinden önce oynama şansına sahip olacak. Blizzard, Diablo II: Resurrected’in geliştirilmesi sırasında yaptığı gibi, herkese yeni oyunu görme şansı vermeden önce bir erken erişim hafta sonu düzenleyecek. Erken erişim hafta sonu 17 Mart ile 19 Mart arasında gerçekleşecek ve sadece Diablo IV ön siparişi verenlere açık olacak. Açık beta süreci ise 24 Mart’ta başlayacak ve herkese açık olacak.

Ön izlemeler PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC’de mevcut olacak. Her iki erken erişim seçeneği de aynı miktarda içeriğe erişim sağlayacak. Yani, oyunun giriş bölümü ve birinci kısmını (Act I) oynama şansına sahip olacaksınız.

Blizzard, 28 Şubat’ta yayınlamayı planladığı bir canlı yayın sırasında Diablo IV açık beta hakkında daha fazla bilgi paylaşacağını söylüyor.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post