X

Diablo IV’ten müthiş başlangıç: Diablo IV, yayınlanır yayınlanmaz rekorları kırmaya başladı

Blizzard, Diablo IV’ün, tarihindeki en hızlı satan oyunu olduğunu duyurdu. Bu sadece Diablo serisinin değil, Warcraft, StarCraft ve Overwatch gibi diğer birçok başarılı oyun serisinin arkasındaki geliştirici için de önemli bir başarı.

Blizzard herhangi bir satış veya gelir rakamı sunmadı, ancak birçok insanın Diablo IV’ü resmi lansmanından önce ön sipariş verdiği çok açık. Blizzard, erken erişim döneminde olduğu dört günde oyuncuların, oyunda toplam 93 milyon saat geçirdiğini söyledi.

Şimdiye kadar oyun, çok fazla sorun yaşanmadan piyasaya sürülmüş gibi görünüyor. Şirket, sunucu tarafında bir dizi düzeltmenin yanı sıra, bazı sınıf dengesi sorunları için tüm platformlarda büyük bir yama yayınladı. Birçok PlayStation oyuncusunun sunucularda oturum açamamasına neden olan bir sorun da hızlı bir şekilde düzeltildi.

Blizzard, Diablo IV’ü tanıtmak için çok fazla pazarlama ve reklam parası döktü. Bunlar arasında KFC ile bir promosyon ortaklığı, Microsoft’un Xbox Series X konsoluyla bir paket anlaşması ve hatta Fransa’da kullanılmayan bir katedralin oyundaki sanat eserleriyle boyanması vardı.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post