X
    Categories: Pazarlama

Didem Soydan Instagram paylaşımıyla sosyal medyayı salladı

37 yaşındaki model Didem Soydan sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme oturdu. Oyuncu Burak Deniz ile iki yıllık ilişkisinin bitirdikten sonra ABD’ye tatile giden Soydan yaptığı paylaşımlarla gözleri üstüne topladı. Soydan hız kesmeden tatilinden kesitler paylaşıyor.

Instagram’dan paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla gündeme oturan Didem Soydan bir kez daha adından söz ettirdi. İşte gündeme oturan o paylaşımlar.

37 yaşındaki model Miami’de yaptığı tatilden bazı kesitleri paylaşıyor. Lüks otelde havuz keyfi yapan Soydan, şezlongda güneşlenirken çekilen pozlarını Instagram’dan paylaştı. Havuz başında verdiği pozlar kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu.

Didem Soydan, arkadaşı Umut Eker ile çıktığı tatilinden kesitler paylaştı. Şezlongda güneşlenirken çekilen pozlarını peş peşe sosyal medyada paylaşan Soydan, büyük ilgi gördü. Soydan’ın bikinili pozlarına kısa sürede binlerce beğeni geldi. Hayranları Soydan’ın formunu bir kez daha takdir etti.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post