X
    Categories: Sosyal Medya

Disney+ hacklendi

Disney’in büyük umutlar bağladığı video servisi olan Disney+ hacklendi. Disney+ 12 Kasım 2019 tarihinde Amerika’da kullanıma açılmıştı.

Kullanıma sunulmasının ardından geçen kısa süre içerisinde şirketin beklentisinden daha fazla kullanıcı tarafından kullanılmaya başlamıştı. Disney bu servisi ile birlikte, Netflix ve Hulu gibi ciddi rakiplerinin bulunduğu pazardan pay kapmayı hedefliyordu.

Kullanıcıların daha hevesini bile alamadığı Disney+ hacklendi

Disney için oldukça umut verici olan bu başlangıç kısa süre içerisinde hayal kırıklığına döndü. Reddit üzerinden paylaşılan bilgilere göre Disney+ hacklendi.

Hesabının kilitlenmesinin ardından konuyla ilgili araştırma yapan bir Reddit kullanıcı tarafından ortaya çıkarılan bu durum, kısa süre içerisinde büyük ses getirdi.

Reddit kullanıcısının tespit ettiğine göre kullanıcılara ait Disney+ hesapları, çeşitli forumlarda paylaşıldı. Paylaşılan Disney+ hesaplarının bazıları ücretsiz, bazıları ise ücretli olarak paylaşıldı.

Başlangıç fiyatı 7$ fiyatı olan servise ait hacklenmiş üyeliklerin fiyatları 3$ ile 11$ arasında değişiklik gösteriyor. Bazı kullanıcıların da benzer durumlar yaşamasının ardından sosyal medya üzerinde oldukça tepki toplayan Disney, konuyla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Özellikle Twitter ve Reddit üzerinde paylaşılan içerik sayısı her geçen gün daha da artmakta. Dolayısıyla Disney’in, konuyla ilgili olan sessizliğini bozması ve resmi bir açıklama ile kullanıcılarını bilgilendirmesi gerekecek gibi gözüküyor.

Kaynak: Shiftdelete

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post