X

Ekimde Bir ‘Amazon Prime Day’ Daha Olacak

Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından bir tanesi olan Amazon, bundan kısa bir süre önce kullanıcıları indirime doyurduğu “Prime Day” etkinliğini gerçekleştirmişti. Ancak bu etkinliğin getirisi şirketi memnun etmemiş gibi görünüyor. Zira Bloomberg’de yer alan bir habere göre Amazon, bu yıl ikinci kez Prime Day etkinliği gerçekleştirecek. Bu etkinliğin tarihi ise 11-12 Ekim olacak. 

Bugüne kadar Amazon’un Prime Day etkinlikleri, her yıl bir kez gerçekleştiriliyordu. İddiaya göre bu kez durum değişecek ve Amazon, tarihinde ilk kez bir yılda iki kez Prime Day etkinliği gerçekleştirmiş olacak. Tüketiciler, yapılacak indirimlerle takip ettikleri ürünleri daha ucuza satın alma imkanı yakalayacaklar.

Prime Day 2022, Türkiye’de bir hafta sürmüştü!

12-13 Temmuz 2022’de gerçekleştirilen Amazon Prime Day, diğer ülkelerde yalnızca bir günlüğüne yapılmıştı. Ancak Türkiye için farklı bir karar alan Amazon, etkinliğin hem daha geç başlamasını hem de bir hafta boyunca devam etmesini sağlamıştı. Amazon’un 11-12 Ekim’deki etkinliği için böyle bir karar alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

Amazon Prime Day etkinliğine kimler katılabilir?

Amazon Prime Day, yalnızca Amazon Prime abonelerinin katılabileceği bir etkinlik. Kullanıcılar, aylık 7,90 TL ödeme yapmayı kabul ettikten sonra bu etkinliğe dahil olabiliyorlar. Bu arada; Amazon Prime’ın tek avantajının e-ticaret olmadığını da söyleyelim. Amazon Prime abonesi olan kullanıcılar, Yüzüklerin Efendisi dizisi Rings of Power’ın da yayınlandığı Amazon Prime Video ve her ay yüzlerce liralık ücretsiz oyunların hediye edildiği Amazon Prime Gaming hizmetlerine de ek ödeme yapmadan sahip olabiliyorlar.

Eğer Amazon abonesi olup hem dizi ve filmlere hem oyunlara hem de internet alışverişlerindeki avantajlara ulaşmak isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Webtekno

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post