X

Elektrikli scooter Silence Türkiye’de satışta. Fiyatlar cep yakıyor!

Pili çıkarılabilen Silence marka elektrikli scooter modelleri Türkiye pazarında satışa sunuldu. Fiyatlar cep yakacak.

Elektrikli otomobillerin sayısının giderek arttığı günümüzde bu furya şimdi de motosiklet sektörüne sıçradı. İrili ufaklı birçok markanın elektrikli scooter modeli Türkiye pazarında satılıyor.

Bunlardan biri olan İspanya merkezli Silence modelleri de Türkiye pazarında satılmaya başlandı. Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv güvencesi ile satılan Silence scooter modellerinin en önemli özelliği ise pillerinin çıkarılabilir olması. Bu sayede pilini yanınıza alıp şarj edebildiğiniz bu scooter modellerinin farklı seçenekleri bulunuyor. Bazıları bireysel bazıları ise kurumsal kullanıcılara hitap eden Silence motosiklet modellerinin tasarımları biraz ilginç. Köşeli ve ilginç tasarımları bulunan bu araçlar, yüzde 100 elektrikli olma özelliğine sahip.

Silence’ın S01 Urban, S02 Low Speed ve S02 High Speed modelleri bireysel kullanıcıların beğenisine sunulurken, S02 Low Speed Kurumsal ve S02 High Speed Kurumsal modelleri kurumların ihtiyaçlarına uygun tasarımıyla görücüye çıktı. 5 farklı modeliyle oldukça geniş bir kitleye hitap eden Silence scooter modellerinin satış fiyatı ise 39.900 TL’den başlıyor.

Silence scooter modellerinde pil gucu 5.6 kWh olarak belirlenmiş. Bu pille scooter modelleri 120 km’ye kadar menzil sunuyor. Çıkarılabilir ve bavul tipinde tekerlekli yapısı ile taşınabilen bu pil 220V prizde 4.5 saatte şarj olabiliyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post