X
    Categories: Pazarlama

Elon Musk’ı çıldırtmak 101: Kathy Griffin ölmüş annesinin Twitter hesabını kullandı!

Geçtiğimiz günlerde Kathy Griffin, Twitter adını “Elon Musk” olarak değiştirip profil resmine de milyarderin resmini koyduğunda Twitter hesabı kapanmıştı. Ancak ünlü komedyen, Elon Musk’ı trollemeye devam etmek için bu kez de rahmetli annesinin Twitter hesabına giriş yaptı.

Maggie Griffin Twitter sayfasından Kathy, “Ölü annemin hesabından tweet atıyorum. O aldırmaz.” ifadelerini paylaştı.

Musk, Griffin’in yasağından sonra, “İleriye dönük olarak, parodi hesap olduğunu açıkça belirtmeden kimlik kullanan tüm Twitter hesaplarını kalıcı olarak askıya alınacağını” duyurmuştu. Griffin de olayı kendi ellerine almak istedi ve rahmetli anne Maggie Griffin’in hesabını kullanarak Twitter’a tekrar döndü. Altı sezon boyunca “My Life on the D-List”te Kathy ile birlikte rol alan Maggie, Mart 2020’de vefat etmişti. Maggie ayrıca “Kathy” ve “Kathy Griffin: A Hell of a Story” gibi projelerde kızının karşısında rol almıştı.

Musk, Griffin’in “komedyenin, kendi kimliğine büründüğü” için Twitter’dan uzaklaştırıldığına dair bir espri yaptı ve Griffin, “Yani… o şakayı çaldın, seni pislik. İnsanlar bu şakayı saatlerdir yayınlıyor. Bak, lütfen bu şirketi daha iyi yönet. Eskiden bir anlam ifade ederdi.” dedi. Daha sonra Musk, Twitter’da Blue için yeni abonelik modeline atıfta bulunarak “8 dolar ödeyerek hesabını gerçekten geri istiyorsa alabilir” diye yazdı.

Griffin’in yasağının ardından #FreeKathy hashtag’i Twitter’da trend olmaya başladı. Maggie Griffin hesabının yeniden tweetlediği hashtag’i Mark Hamill gibi ünlüler de paylaştı.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post