X
    Categories: Sosyal Medya

En fazla aboneye sahip olan 10 Türk Youtuber!

Ülkemizde en çok aboneye sahip 10 Türk Youtuber’ı sizler için listeledik. Sıralama sizi şaşırtabilir!

Tanıdığınız ya da bildiğiniz bir Youtuber ismi söyleyin desek, birçoğumuzun aklına birçok isim gelir. Zira günümüzde interner ağının oldukça geniş olduğunu ve sosyal medya kullanımının da yaygın olduğunu düşündüğümüzde bu çok da zor birşey olmasa gerek.

Peki Youtuber nedir? Youtube isimli video paylaşım sitesinde kendilerine uygun konsepte göre kanal açan ve bu kanala çektiği videoları koyan kişilere Youtuber deniliyor. Son dönemde dünya genelinde oldukça ilgi gören Youtuber’lar, ülkemizde de fazlasıyla rağbet görüyor.

En çok izlenen kanalların konseptlerinden örnek verecek olursak; makyaj videoları, oyun videoları, eğlenceli içerikler ya da korku içerikleri gibi çok çeşitli alanlarda videolar çeken Türk Youtuber’ların oldukça fazla hayran kitlesi bulunduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki bu kişilerin Youtube kanalları milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor.

Biz de bu anlamda en çok abonesi olan 10 Türk Youtuber‘ı sizler için listeledik! İş o Youtuber‘lar ve abone sayıları!

10

SeseGel: 3,62 milyon

9

Meryem Can: 4,03 milyon

8

Berkcan Güven: 4,01 milyon

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post