X
    Categories: Pazarlama

En hızlı telefonlar sıralamasına Qualcomm ambargo koydu!

Teknoloji o kadar hızlı bir şekilde ilerliyor ki, dünün amiral gemisi modelleri bile bugünün orta segment cihazlarıyla yarışabilecek kapasitede değiller. Bu cihazlar üzerinde yapılan testlerde aynı şeyleri söylüyor. Nitekim AnTuTu tarafından orta segment akıllı telefonlara hitaben yapılan performans testlerinde, ilk on içerisinde yer alan akıllı telefon modellerinin tamamının 500.000 puanın üzerinde çıkması, artık gelinen noktanın ne kadar ileri olduğunu gözler önüne seriyor.

Şirket tarafından paylaşılan listenin zirvesinde ise iQOO Z6 modeli yer alıyor. Gücünü Snapdragon 778G+ modelinden alan bu telefon 600.846 puan alarak önemli bir başarıya imza atmış durumda. Listenin ikinci sırasına baktığımız zamansa, Snapdragon 7 Gen 1 yonga setiyle desteklenmiş OPPO Reno8 Pro 5G modelini görüyoruz. Bu telefonun aldığı puan ise 572.107.

En hızlı telefonlar sıralamasına Qualcomm ambargo koydu!

Listenin üçüncü sırasındaki Civi 2 modelinde de bir kez daha karşımıza Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinin çıktığını söyleyelim. Ancak bu son çünkü geri kalan ilk 10 içerisindeki telefonların tamamında ya Snapdragon 778G ya da Snapdragon 778G+ modeli tercih edilmiş.

İşin garibi, MediaTek bu listeye tek bir telefon dahi sokamamış. Halbuki orta segment akıllı telefonlar, MediaTek’in en başarılı olduğu kulvar olarak gösterilir. Bakalım MediaTek cephesinden bu konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelecek mi?

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post