X

En iyi ücretsiz Android uygulamaları

Sizler için en iyi 2021 Android uygulamaları derledik. Google Play Store’de gezinmeden ihtiyacınız olan uygulamayı bulabilirsiniz.

Android, Google tarafından tam 12 yıl önce piyasaya sürüldü. O zamanlar bugün sahip olduğumuz uygulama sayısını hayal etmek zordu. Günümüzde Google Store’de herkes için herşey için birçoğu tamamen ücretsiz irili ufaklı birçok uygulama mevcut. Bu kadar çok uygulama olması hepsinin kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Sizler için 2021 yılı kaliteli içeriklere sahip olduğunu düşündüğümüz ücretsiz uygulamaları derlerdik. İşte o uygulamalar.

1. Color By Number / Sayılarla Boyama

Android ’de bir sürü boyama uygulaması var ancak Color By Number her gün daha fazla resim eklenerek çeşitli kategorilerde yüzlerce harika karmaşık resim içerdiği için en iyilerden bir tanesi.

Bu görüntüleri renklendirmek basit ve sezgisel. Ekranın altında her biri bir rengi ve görüntünün bu bölgede doldurulması gereken kısmını temsil eden sayılar mevcut. Bir sayıya dokunduğunuzda görüntünün tüm ilgili bölümleri vurgulanıyor ardından doğru bölgeyi doldurmak için dokunuyorsunuz.

2. Fastic / Beslenme Programı

Fastic beslenme programı için mevcut en iyi Android uygulamalarından biri. Sadece günün belirli bir zaman diliminde yemek yemenizi sağlayan bir program. En yaygın form 16:8 programı. 8 saat belirlediğiniz saat diliminde yemek yiyebiliyorsunuz kalan 16 saat için maalesef yemek yasak.

Fastic ile 12 farklı aralıklarda beslenme programı içerisinden seçim yapabiliyorsunuz. Uygulama size beslenme programınızı belirlemenize ve sonrasında takip edebilmenize ayrıca bunun gün ve sürelerini takip edebilmenize olanak sağlayan bir zamanlayıcı sunuyor. Ayrıca su takip programı da mevcut.

3. Pexels / Fotoğraf Veri Tabanı

Pexels ticari kullanımlar da dahil olmak üzere herhangi bir amaç için ücretsiz olarak kullanabileceğiniz fotoğraf veri tabanıdır. Anahtar kelimeyi kullanarak arama yapabiliyor ve popüler görüntülere göz atabiliyorsunuz.

Pexels içindeki fotoğrafları beğenebiliyor ve toplayabiliyorsunuz bunları uygulamanın dışına çıkarabiliyorsunuz. İnstagram veya diğer birçok uygulamada paylaşabiliyorsunuz. Duvar kâğıdı olarak kaydedebilir veya sadece indirebilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post