X

En ucuz elektrikli! Hyundai Kona Elektrik

Kona, 2018 yılında ilk üretimi ile Hyundai’nın en çok sevilen SUV aracı olmayı başardı. 2022 için üretilen Kona Elektrik ise satışa hazır.

Genel olarak bakılırsa, Dört silindirli bir motor yerine, Kona Elektrik 201 beygirlik bir elektrik motoruyla çalışır ve büyük pil takımı şarj başına 305 km kadar gidebilir. Bu önemli çünkü bir elektrikli aracın tek pil ile ne kadar km yol alacağı, yenilenen elektrikli araç pazarındaki en önemli faktördür. Chevrolet’in yeni Bolt EUV’si iddia edilen 400 km menzile sahipken, Tesla Model Y şarj başına 500 km yol alabilir. Kona Eektrik, rekabetçi sürüş menzilinin yanı sıra hızlanma, hızlı kullanım ve rakipsiz bir standart garanti ve ücretsiz bakım paketi sunar.

2022 için Yeni Ne Var?

Kona Elektrik, 2022 için yeni ön ve arka tamponları, yeni tekerlek tasarımlarını ve şimdi standart olarak 10,3 inç dijital gösterge ekranıyla gelen ince ayarlı bir iç mekanı içeren stil güncellemesi alıyor.

En üstteki Ultimate trim, dizilimi temel SEL ve lüks Limited modellerine göre basitleştirmek için ortadan kaldırıldı. Opsiyonel Convenience paketi ile SEL trimini öneriyoruz. SEL, kapıdan çıkar çıkmaz oldukça iyi donanımlı gelse de kolaylık paketi, açılır tavan, kablosuz akıllı telefon şarj pedi ve ısıtmalı ön koltuklar dahil olmak üzere birçok istenen özelliğe sahip.

201 beygirlik bir elektrik motoru ön tekerlekleri çalıştırır (dört tekerlekten çekiş sunulmaz) ve 64,0 kWh pil paketi ile çalışır. Normal Kona’da olduğu gibi, elektrikli versiyon canlı bir sürüş dinamikleri sunuyor ve bu da kıvrımlı iki şeritte koşmayı eğlenceli hale getiriyor. Spor otomobil seviyesinde heyecanlar sunmuyor, ancak kompakt bir SUV için sürüşü zorlayıcı. Aynı zamanda otoyol hızlarında sorunsuz bir şekilde seyreder ve zemine monte edilen ağır akü ve bunun sonucunda düşük ağırlık merkezi sayesinde sağlam ve dik bir his verir.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post