X

En ucuz SUV Fiat Egea Cross! Bu fiyatları kimse beklemiyordu! Bayide bulabilirseniz kaçırmayın!

Ucuz SUV satın almak her ne kadar rüya olsa da Egea Cross ile bu rüyayı gerçekleştirmek mümkün hale geliyor. Evet belki fiyatların sudan ucuz olduğunu söylemek imkansız ancak yine de Egea Cross, piyasa şartlarına göre en uygun fiyatı sunan otomobil olarak dikkat çekiyor.

Dolayısıyla da ucuz SUV arayışında olan çoğu tüketicinin tercihi Egea Cross oluyor. Peki ama söz konusu modelin güncel fiyatları, gelen son zamların ardından nasıl bir şekle büründü? Bu sorunun cevabı haberimizin detaylarında!

En ucuz SUV Fiat Egea Cross! İşte fiyatı!

Fiat, hemen her otomobilinde olduğu gibi Egea Cross modelinde de tüketicilere olduıça zengin bir donanım listesi sunuyor. Dediğimiz gibi araçta çok fazla seçenek var ancak biz ilk olarak en çok tercih edileni yani baz donanım paketini ele alalım.

Bu noktada markanın hemen her arabasında olduğu gibi Cross modelinde de 1.4 litrelik benzinli motorunu kullandığını görüyoruz. İtiraf etmek gerekirse bu motor, manuel şanzımanı ile beraber kusursuza yakın bir performans sergiliyor. Tabii motorun 95 beygir olduğunun ve bir yarış otomobili kullanmadığınızın farkında olmanız lazım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post