X

En uygun fiyatlı C-SUV! Citroen C5 Aircross fiyat listesi

Bugün sizlerle beraber Citroen C5 Aircross fiyatlarını inceliyor olacağız. İsterseniz hiç vakit kaybetmeden başlayalım!

Fransa merkezli otomotiv devi Citroen, fiyatlarını uygun tutmaya devam ediyor. Hatta markanın C-SUV alanında yarışan modeli C5 Aircross için de bunu söyleyebiliriz. Çünkü araç hali hazırda segmentinin en uygun fiyatlı modellerinden birisi olarak öne çıkıyor. Biz de bugün sizlerle beraber C5 Aircross versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesini değerlendiriyor olacağız.

En uygun fiyatlı C-SUV! Citroen C5 Aircross fiyat listesi

Tasarımsal anlamda oldukça beğenilen araç, baz donanım seviyesinde karşımıza 130 beygir güç üretebilen 1.5 litrelik benzinli bir motor ile çıkıyor. Bu motoru 8 ileri otomatik bir şanzıman ile kombine eden Fransa merkezli şirket, otomobili bu hali ile 411.000 TL’den satıyor.

Otomatik şanzımana sahip C-SUV modelleri arasında bu aracın en uygun fiyatlı olanlardan birisi olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz.

Ferah iç mekanı ve geniş bagaj hacmi sayesinde tüketiciler tarafından oldukça sevilen Citroen C5 Aircross, talep görmeye devam ediyor. Bu sebepten dolayı modelin fiyatları ilerleyen zamanlarda artabilir.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post