X
    Categories: Sosyal Medya

Enes Batur için kötü haber geldi!

Türkiye’nin en çok aboneye sahip olan YouTuber’ı Enes Batur, 15 milyon aboneye özel video yüklemeye çalıştığı sırada ilginç bir uyarı ile karşılaştı. Ünlü YouTuber’ın bundan tam 5 yıl önce YouTube’a yüklediği videodan dolayı bir süre platforma video yükleyemeceği ortaya çıktı.

Bu sorunu Instagram hesabından belirten Enes Batur, haklı olarak biraz isyan etti. Instagram hikayesinde; “offff siniri krizi geçiricem gerçekten… 5 Yıl Önce yayınladığım bir video yüzünden İhtar aldım, YouTube’a video yüklemem yasaklandı.” ifadesinde bulundu.

YouTube’un topluluk kurallarını ihlal eden o videonun şimdilik hangi video olduğu açıklanmadı. Ancak 15 milyon gibi oldukça fazla bir aboneye sahip olan bir YouTuber’ın 5 yıl önceki videosundan dolayı video yükleyememesi oldukça üzücü. Enes’in YouTube ile iletişime geçip geçmediği henüz bilinmiyor.

Enes Batur’un aslında bu ilk olayı değil. Daha önce de bazı videolardan dolayı ihtar alan YouTuber, kanalının kapanması ile karşı karşıya kalmıştı. Bazı videolarının çalıntı çıkması ile suçlanan ünlü YouTuber, bu olay sonrası aklanmayı başarmıştı.

15 Milyon takipçisi ile rekora koşan ve sinema sektörüne de el atan Enes Batur’un bu sorunu da çözeceğini düşünüyoruz. Peki, siz Türkiye’nin en büyük kanalı hakkında ne düşünüyorsunuz? YouTube’un bu uygulaması doğru mu? Gelin yorumlarda tartışalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post