X
    Categories: Pazarlama

Eski PC oyunlarını ücretsiz indirebileceğiniz 5 site!

Modern oyuncular, rakipsiz bir ücretsiz oyun ödülüne sahiptir. En popüler çevrimiçi oyunların çoğu, kullanıcıları cezbetmek için ücretsiz oynanabilir modeli kullanır. Steam’de, tarayıcınızda ve akıllı telefonunuzda ücretsiz oyunlar var.

Ancak, her zaman en yeni AAA başlığını veya ücretsiz battle royale’ı istemezsiniz. Nostaljik duyguları yaşamak isteyebilirsiniz. Neyse ki, tam olarak buna adanmış bir dizi web sitesi var. Eski oyunların sevgisi ve korunması.

İşte eski PC oyunlarını ücretsiz olarak indirebileceğiniz en iyi siteler.

1. Abandonia

Abandonia, “klasik DOS oyunlarına adanmış” bir terk edilmiş yazılım endeksidir. Terk edilmiş yazılım oyunları, telif hakkı süresi dolmuş veya yayıncı tarafından artık desteklenmeyen eski oyunlara sahip oyunlardır (veya yazılımlardır)

Abandonia, terkedilmiş yazılım kavramının henüz iki yaşında olduğu 1999 yılında kuruldu. Aktif olmayan birkaç yıldan sonra, Abandonia en sevdiğiniz eski oyunları indirebileceğiniz önde gelen sitelerden biri haline geldi. Abandonia, 800.000’den fazla üyeyle 1.400’e yakın indirilebilir oyuna sahiptir.

2. Abandonware Dos

Abandonware Dos, eski DOS oyunlarına odaklanan başka bir terk edilmiş yazılım sitesidir. Ayrıca, çok yeni bir şey olmamasına rağmen, makul bir Windows başlıkları repertuarına sahiptir. 2002’den itibaren azalmaya başladı, yani tüm zamanların en iyileri Sid Meier’in SimGolf ve Star Wars: Galactic Battlegrounds’ını alabilirsiniz, ancak daha yeni oyunlar ortaya çıkmaya başlıyor.

3. RGB Classic Games

RGB Classic Games, çok çeşitli klasik DOS oyunlarına, daha önce yayınlanmamış oyunlara ve hatta bazı “modern” DOS oyunlarına sahiptir. Tüm site, DOS, CP/M-86, OS/2, Win16 ve Win9x gibi “geçersiz PC işletim sistemleri için klasik oyunları korumaya” ve modern sistemlerde oynamayı kolaylaştırmaya adanmıştır. Gerçekten de, peşinde olduğunuz şey eski DOS oyunlarını indirmekse, RGB Klasik Oyunlar harika bir seçenektir.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post