X

Facebook Video İndirme 2021: Facebook’ta Uygulamasız Nasıl Video İndirilir?

Facebook videoları nasıl indirilir? Bu soru, Facebook’un yaygınlaşmaya başladığı günlerden beri kullanıcıların en çok sorduğu soruların başında geliyor. Aslına bakarsanız, video izleme ihtiyacımızın neredeyse tamamını YouTube ile gideriyoruz. Bunun nedeni YouTube’un video çeşitliliği ve sayısı açısından son derece zengin olması. Ancak tek büyük video platformu, YouTube değil. Sosyal platformların başında gelen Facebook’un video alanındaki varlığı, son senelerde katlanarak büyüdü. Facebook’ta izlenen videoların büyük bir kısmı sessiz izlense de, platform üzerindeki videolar her gün milyarlarca kez izleniyor. Bu sırada Facebook, popüler hesaplara, yayıncılara ve ünlülere milyonlarca dolar dağıtıyor.

Facebook’u ister mobilde, ister bilgisayarınızda veya her ikisinde birden kullanın, platform üzerindeki videolara da zaman zaman göz attığınıza eminiz. Peki bu videoları nasıl indirebilirsiniz? Aslında bunu yapmanın pek çok yolu var. Ama biz, burada size herhangi bir uygulama kullanmadan indirmenin yollarını, PC, Android ve iOS için ayrı ayrı anlatacağız.

Facebook Video İndirme Nasıl Yapılır?

Facebook’taki videoları indirip telefonunuza veya PC’nize kaydetmek aslında oldukça kolay. Üstelik videoları telefonunuza, tabletinize ya da bilgisayarınıza indirirken ek uygulamalara da ihtiyacınız yok.

PC’de Facebook Videoları Nasıl İndirilir?

www.fbdown.net adresini açın ve kopyaladığınız video adresini bu siteye yapıştırın.

Android’de Facebook Videoları Nasıl İndirilir?

“Bağlantıyı Kopyala” seçeneğini seçin.

Tarayıcınızdan www.fbdown.net adresini açın ve kopyaladığınız video adresini bu siteye yapıştırın.

Video farklı bir pencerede oynamaya başlayacak. Videonun sağ alt kısmında göreceğiniz “üç nokta” simgesine dokunun. “İndir” seçeneği açılacak. Bu seçeneği seçerek indirme işlemini başlatabilirsiniz.

İndirme işlemi tamamlandığında, videoyu galeri içerisinde ya da kullandığınız dosya yöneticisi yardımıyla bulabilirsiniz.

iOS’ta Facebook Videoları Nasıl İndirilir?

Facebook uygulamasını açın ve indirmek istediğiniz videoyu bulun. Hemen alt kısımda göreceğiniz “Paylaş” seçeneğini seçin. Açılan menüden önce “Diğer Seçenekler”, sonra da “Kopyala” seçeneğine dokunun. Böylece, videonun URL’sini kopyalamış olacaksınız.

Tarayıcınızda www.fbdown.net adresini açın ve kopyaladığınız video adresini bu siteye yapıştırın.

Video, yeni bir ekranda açılacak. Şimdi, Safari’nin üst menüsünde yer alan “Paylaş” simgesine dokunun. Açılan menüden “Dosyalar’a Kaydet” seçeneğini seçin. İndirme işlemi başlayacaktır. İndirme tamamlandığında, videonuzu Dosyalar uygulaması içerisinde bulabilirsiniz.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post