X

Fiat Egea Cross fiyat listesi: En ucuz SUV!

Egea ailesi, ülkemizin en ucuz otomobillerinden birisi olarak öne çıkıyor. Ailenin hem sedan versiyonu, hem HB versiyonu hem de SUV alanında faaliyet gösteren versiyonu büyük ilgi görüyor. Bu araçların ilgi görmesindeki ana neden ise tabii ki de konforları ya da yol tutuşları değil. Her ne kadar Egea bu konularda da fena olmasa da genellikle uygun fiyatlı olmasıyla övgü topluyor.

Fiat Egea Cross fiyat listesi: En ucuz SUV!

Egea Cross da SUV alanında en çok rağbet gören modellerin başında geliyor. Uygun fiyatı sayesinde Türkiye topraklarında yaşayan tüketicilerin merakını cezbeden araç, hali hazırda otomatik vitesli seçeneklere de sahip.

Bu oldukça önemli bir gelişme zira bildiğiniz gibi eskiden otomatik şanzımana sahip bir Egea Cross üretilmiyordu. Marka bu konudaki talepleri dikkate almış olacak ki sonunda otomatik şanzımanlı seçeneği de tüketicilerin beğenisine sundu.

Modelin giriş seviyesindeki donanımı, 1.6 litrelik dizel makineyle beraber geliyor. Easy olarak geçen bu donanımda, tahmin edebileceğiniz üzere düz vites kullanılmış. Ancak 120 beygir güç üreten bu motorla manuel şanzımanın uyum içerisinde çalıştığını da söylemeden geçmeyelim. Modelin fiyat listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post