X

Fiat Egea Cross fiyat listesi: Uygun fiyata SUV fırsatı

Sıfır otomobil sektöründe SUV modası bir türlü geçmek bilmiyor. Markaların sedan üretimini azaltmasına yol açan bu durum, Passat gibi bir efsanenin bile bitmesine neden oldu. Bildiğiniz gibi Volkswagen, SUV araç üretimine ağırlık vererek Passat modelini artık üretmeyeceğini duyurmuştu.

Aslında dünyada yaşanan bu gelişmelerin ülkemizde de paralellik gösterdiğini söyleyebiliriz. Zira ülkemizde de son zamanlarda yerden yüksek araçlara olan ilginin arttığını görmek mümkün.

Fiat Egea Cross fiyat listesi: Uygun fiyata SUV fırsatı

Ancak bu yüksek talep, SUV modellerinin fiyatının artmasına da sebep oldu. Bu araçları satın almak isteyenler ancak bütçesi yetmeyenlerin imdadına ise Fiat Egea Cross yetişiyor. Yerden yüksek yapısıyla SUV hissiyatı veren Egea Cross, aynı zamanda hatchback bir otomobili de andırıyor.

Günün sonunda söz konusu modelin ülkemizde fazlasıyla ilgi gördüğü bir gerçek. Peki ama son zamlardan Egea Cross ailesi ne kadar etkilendi? Gelin hep birlikte bakalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post