X

Fiat Egea Sedan fiyat listesi: Öyle saça böyle tarak!

Türkiye’nin en uygun fiyatlı arabalarından birisi olan Fiat Egea, üst üste aldığı zamların ardından bu özelliğini ne yazık ki kaybetti. Ülkemizde daha çok taksi olarak değerlendirilen modele Türkiye yollarında sık sık rastlayabilirsiniz. Parça fiyatlarının ucuzluğu da göz önüne alınırsa, bu otomobilin neden tercih edildiğini daha rahat anlayabiliyoruz.

Fiat Egea Sedan fiyat listesi: Öyle saça böyle tarak!

Fiat, Türkiye’de ürettiği pek çok otomobilde olduğu gibi Egea Sedan modelinde de çok fazla seçenek sunuyor. Bu anlamda firmanın tüketicilerin aklını çelmeye çalıştığını söyleyebiliriz.

Egea için her ne kadar çok konforlu, yol tutuşu mükemmel yorumlarında bulunamıyor olsak da bu aracın amacının en uygun maliyetlerle üretilmek olduğunu unutmuyoruz. Modelin fiyatları her en kadar ülkemizde çok düşük olmasa da yurt dışında oldukça ucuza satıldığını biliyoruz.

Egea Sedan giriş segmentinde 389.900 TL’lik bir fiyattan satılıyor. Pazardaki rakiplerine kıyasla yine de daha uygun fiyatlardan alıcı bulan model, Easy olarak isimlendirilen donanım paketinde 1.4 litrelik benzinli bir motor ile geliyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post