X

Fiat Egea Sedan fiyatı serbest düşüşte! Bu fırsat kaçmaz!

Türkiye’de satılan en ucuz araba hangisi diye sorsanız vereceğiniz yanıt Fiat Egea olurdu herhalde. Zengin donanım seçenekleri ve uygun fiyatları ile bütçe dostu olduğunu her fırsatta kanıtlayan Egea, şimdi sizlere arzuladığınız fırsatı sunuyor.

Sizlere elbette ki söz konusu modelin fiyatlarından detaylı şekilde bahsediyor olacağız. Ancak ilk olarak otomobil baz donanım seviyesinde neler sunuyor, gelin hep birlikte değerlendirmiş olalım.

Fiat Egea Sedan fiyatı serbest düşüşte!

Egea giriş seviyesinde 395.900 TL’lik bir fiyattan müşteriler ile buluşuyor. Piyasa şartlarına göre oldukça uygun sayılabilecek bu bedel karşılığında sürücüleri yüksek teknolojili özellikler beklemiyor elbette. Ancak yine de Egea, boş paketiyle de olsa kullanıcıları tatmin etmeyi başarıyor.

. Modelin en boş paketinde tüketicileri 95 beygir güç üreten 1.4 litre büyüklüğündeki benzinli bir motor karşılıyor. Manuel şanzımanla uyum halinde çalışan bu motor, yakıt tüketimi anlamında da kabul edilebilir bir maliyet çıkartıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post