X

Fiat Egea Sedan fiyatına öyle bir zam geldi ki! El insaf!

Yerli üretim olmasının da etkisiyle ülkemizin en uygun fiyatlı otomobili olan Fiat Egea Sedan, bu sebepten dolayı tüketiciler nezdinde ilgi görmeyi başarıyor. Uygun maliyetlerle üretilen ve fiyat – performans anlamında beklentileri karşılayan Egea, yeni yıla zamlarla başladı. 2023 Ocak dönemine 376.900 TL’lik fiyatıyla başlayan araç, Şubat ayına güncellenmiş yeni fiyatlarıyla merhaba dedi.

Fiat Egea Sedan fiyatına öyle bir zam geldi ki! El insaf!

Ancak güncellenen fiyatlar, tüketicileri pek de memnun edecek gibi durmuyor. Detaylı listeyi resmi internet sitesi üzerinden paylaşan Fiat, söz konusu aracın başlangıç fiyatında oldukça ciddi bir zam yapmış gibi görünüyor. Buna göre Fiat Egea Sedan için belirlenen yeni fiyat, tam 391.900 TL.

Donanım paketleri olarak oldukça farklı seçenekleri bizlere sunan Egea Sedan, bu anlamda avantajlı. Giriş paketinde 1.4 litrelik benzinli motora sahip olan aracın manuel şanzımana sahip olduğunu söylemeye herhalde gerek yoktur.

95 beygir güç üreten bahsi geçen motor, performans olarak beklentileri karşılamayı başarıyor. Elbette araçtan yarış otomobili performansı beklerseniz hüsrana uğrayabilirsiniz ancak normal kullanıcılar için sorunsuz bir performans sunduğunu söylemek de yanlış olmaz. Tüm donanım seçeneklerini görebileceğiniz fiyat listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post