X

Fiat Fiorino fiyat listesi: Daha ucuzu yok

Türkiye’de uygun fiyatlı araba bulmak gün geçtikçe zorlaşsa da hala bu kategoride yer almayı başaran arabalar var. Tabii bunun günümüz piyasa koşullarına göre olduğunu ifade etmekte yarar var. İşte Fiat Fiorino da bu araçlardan bir tanesi olarak ön plana çıkıyor.

Doblo’nun da artık oldukça pahalı olduğu günümüzde insanlar, daha minimal bir tasarım yapısına sahip olan Fiorino modelini tercih edebiliyor.

Fiat Fiorino fiyat listesi: Daha ucuzu yok

Fiat Fiorino hali hazırda 297.900 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Ülkemizde bu ucuzlukta başka bir arabanın satılmadığını net bir şekilde ifade edebiliriz.

Egea’dan bile ucuz olan Fiorino, ticari amaçlı olduğu gibi günlük kullanımlarda da sık sık tercih ediliyor. Motor ve şanzımanın uyumlu bir şekilde çalıştığı araçta yakıt tasarrufu da en üst düzeyde oluyor ve böylelikle tüketicilerin beklentileri karşılanıyor.

Fiorino baz donanım seviyesinde 1.4 litrelik benzinli bir motorla beraber geliyor. 77 beygir güç üretebilen bu motora eşlik eden şanzıman tipiyse beklendiği gibi manuel.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post