X

Fiat Fiorino fiyat listesi: Hala Türkiye’nin en ucuz arabası

Bildiğiniz gibi ülkemizdeki sıfır otomobil fiyatları son zamanlarda hayli arttı. Ancak her şeye rağmen fiyatı 200.000 TL altında olan sıfır arabalar da var. Fiat Fiorino da bunlardan birisi. Hatta söz konusu araç Türkiye’nin en ucuz sıfır arabası. Peki ama Fiorino gelen son zamlardan ne kadar etkilendi? İşte detaylar!

Fiat Fiorino fiyat listesi: Türkiye’nin en ucuz arabası

Fiat Fiorino şu anda ülkemizde satılan en ucuz sıfır arabalardan bir tanesi. Ancak o bile gelen zamlardan ciddi manada etkilendi. Söz konusu model baz donanım seviyesinde 1.4 litrelik benzinli bir motor ile geliyor. 77 beygir güç üreten bu motor manuel şanzıman ile kombine ediliyor. Pop olarak isimlendirilen donanımın fiyatı ise şu an 184.900 TL.

Aracın fabrika çıkışlı LPG seçeneği de mevcut eğer bu seçeneği tercih ederseniz ödeyeceğiniz en az para 190.900 TL seviyesinde olacaktır. Dizel sevdalıları için biçilmiş minimum fiyat ise 214.900 TL olarak gözüküyor.

Modelin bütün donanım seviyelerine ve güncel fiyatlarına aşağıdaki listeden göz atabilirsiniz.

1.4 Fire 77HP E6D Pop Manuel Benzin

Fiyatı: 184.900 TL

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post