X

Ford elektrikli Mustang Mach-E’yi yeni fiyatlandırma ile sunacak!

Eşi görülmemiş talep ve sayısız tedarik zinciri sıkıntısı nedeniyle Ford, 2022 model yılı Mustang Mach-E için siparişleri durdurmak zorunda kalmıştı. Firma 2023 Ford Mustang Mach-E için siparişlerin yakında açılacağına söz vermişti ve şimdi bu söz yerine getiriliyor. Mach-E siparişleri yeni fiyatlandırma ve güncellenmiş özelliklerle yeniden açılıyor.

Genişletilmiş Menzilli pile sahip Mach-E Premium artık EPA tarafından tahmin edilen 466 km menzile sahip, geçen yılki modele göre 20 km artış söz konusu. (Ne artış ama!)

Ford Co-Pilot360 Sürücü Yardımı Teknolojisi artık her donanım seviyesinde standart olarak geliyor. BlueCruise eller serbest sürüş özelliği ise belirli modellerde mevcut olacak. Aslında Ford, BlueCruise için 90 günlük ücretsiz bir deneme ve 360 ​​derecelik bir kamera sunacak, böylece müşteriler uzun bir süre ödeme yapmadan bu özellikleri deneyimleyebilecekler.

Döşeme değişikliklerine gelince, California Route 1 döşemesi artık arkadan çekişli modellerde mevcut değil, çünkü müşteriler ağırlıklı olarak dört tekerlekten çekiş seçeneklerini sipariş veriyor.

Hem GT hem de GT Performance Edition modelleri artık siyah boyalı tavanın yerini alan tam cam tavana sahip oluyor. Bu, kabine daha fazla ışık girmesine izin verirken, aynı zamanda ağırlık merkezini de yükseltecek.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post