X

Ford Puma fiyat listesi! İnanılmaz kampanya!

B-SUV dünyasının önde gelen arabaları arasında kabul edelim ki Ford Puma yer almıyor. Özellikle Peugeot 2008 şu anda pazarın hakimi konumunda. Satış rakamları da bu söylediklerimizi destekler nitelikte. İşte bu durumu tam tersine çevirmek isteyen Ford yetkilileri, başlatmış oldukları indirim kampanyası ile tüketicilerin gönlünü çalmayı hedefliyor. İşte detaylar!

Ford Puma fiyat listesi! İnanılmaz kampanya!

B-SUV dünyasında kendine yer edinmek isteyen Ford, Puma modeli ile pazar payını arttırmanın planlarını yapıyor. Aslına bakarsanız başlatmış oldukları indirim kampanyası da bu söylediklerimizin bir kanıtı niteliğinde.

. Zira Ford Puma, şu anda 699.600 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Modelin kampanyasız anahtar teslim fiyatı ise 713.800 TL olarak görünüyor. Yani kampanya bittikten sonra bu fiyatlara bir Ford Puma sahibi olmanız imkansız hale gelmiş olacak. Peki ama araç baz donanım seviyesinde nasıl bir motor ve şanzıman ile beraber geliyor?

Ford Puma için başlangıç pakete 1.0 litrelik benzinli bir motor ve 6 ileri manuel bir şanzıman konulmuş. Uyum içerisinde çalışan bu ikili, 95 beygir güç üreten motoru sayesinde performans olarak da problem çıkarmıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post