X

Galaxy S23 serisinin Türkiye satış fiyatları genel olarak uygun bulundu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, uzunca bir süredir Galaxy Unpacked etkinliği için hazırlık yapıyordu. Bu etkinliğe ilişkin çıkan ilk haberlerde, Samsung’un türlü sebeplerden dolayı etkinliği Şubat ayının sonuna ertelediği iddia edilmiş, sonrasında gelen haberlerde ise tarihin Şubat ayının ikinci yarısının başları olarak güncellendiği belirtilmişti. Bununla birlikte 2022 yılının Aralık ayı gibi üzerinde mutabık kalınan tarih 7 Şubat olarak ortaya çıkmaya başladı. Bununla birlikte Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy Unpacked etkinliği için 1 Şubat’ı işaret ederek tam anlamıyla herkese ters köşe yapmıştı.

İşte milyonlarca teknoloji meraklısının heyecan içerisinde beklediği o 1 Şubat tarihi nihayet gelip geçti ve geriye tanıtılan birçok yeni cihaz ile gelecek için işaret edilen yeni teknolojiler kaldı. Ancak tüm bu teknoloji şöleni içerisinde bizleri en çok ilgilendiren şey, yeni Galaxy S23 serisinin ülkemizdeki satış fiyatının ne kadar olacağıydı. Neyse ki Samsung her zaman yaptığı gibi yine bu konuya ilişkin açıklamasını da aynı gün yaparak takipçilerinin merak içerisinde kalmasına müsaade etmedi.

Yapılan açıklamaya göre serinin standart modeli olan Galaxy S23’ün başlangıç fiyatı 24.999-TL olacak. Eğer kendinize Galaxy S23+ modelini almak isterseniz 32.999-TL’yi yok ben en iyisini isterim deyip yönünüzü Galaxy S23 Ultra’ya çevirirseniz de 40.999-TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post