X

Galaxy S24 serisinin hızlı şarj detayları netleşmeye başladı

Samsung, gelecek yılın başlarında yeni nesil amiral gemisi Galaxy akıllı telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Duyumculardan aldığımız bilgilere göre Galaxy S24 Ultra modeli, kamera donanımında önemli yeniliklerle karşımıza çıkabilir. Öte yandan, Galaxy S24 serisinin tamamı yakın zamanda 3C sertifikasında görüntülendi ve bu sertifika, cihazların hızlı şarj yeteneklerine ışık tutuyor.

Son 3C sertifikasına göre, temel model olan Galaxy S24 (SM-S9210), 25W hızlı şarj desteği sunacak. Galaxy S24+ (SM-S9260) ve en üst seviye model olan Galaxy S24 Ultra (SM-S9280) ise 45W hızlı şarj özelliğiyle donatılmış olacak. Listelemelere bakılırsa, şarj hızlarında herhangi bir yükseltme beklenmiyor.

Galaxy S24 serisinin hızlı şarj detayları netleşmeye başladı

Galaxy S24 Ultra modeli, kamera bölümünde devrim yaratacak gibi görünüyor. Cihazın arka tarafında 200MP ana kamera, 50MP telefoto lens ve 10MP periskop lens bulunması bekleniyor.

Galaxy S24 serisinin, pazardaki duruma göre ya Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle ya da Exynos 2400 yonga setiyle piyasaya sürülmesi muhtemel. Samsung’un S23 serisi için yaptığı gibi, S24 için de özel bir Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti siparişi vermesi ihtimal dahilinde.

Depolama seçenekleri de değişiklik gösterebilir. Galaxy S24 ve S24+ modellerinin en fazla 512GB dahili depolama sunacağı tahmin ediliyor. Ancak Galaxy S24 Ultra modeli, muhteşem bir 1TB dahili depolama kapasitesine sahip olabilir.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post