X

Game of Thrones’un merakla beklenen yan dizisi House of the Dragon, sorunla başladı

Game of Thrones hayranlarının merakla House of the Dragon‘un prömiyeri, yayıncısı HBO Max için daha önce karşılaşmadığı sorunlar yaşanmasına neden oldu. Dizinin yan serisi olan House of the Dragon’un geçtiğimiz akşam yayınlanan ilk bölümü, HBO Max içindeki yeni bir GOT deneyiminin ilk tadı olarak karşımıza çalışıyor ve ilk bölümü akış üzerinden izlemeye çalışan bazı kişiler hiçbir sorun yaşamazken, bazıları uygulamanın çöktüğünü veya gösteri öncesi teaser fragmanını geçtikten sonra donduğunu söyledi.

Twitter, Reddit ve diğer platformlarda görülen şikayetlere göre, sorun yaşayan insanların çoğu Amazon Fire TV platformunu veya Fire Stick ürününü kullanıyordu. Özellikle bu uygulamanın neden sorun yaşadığı belli değil. Ana akış cihazı olarak bunları kullanan kişilere verilen ve işe yaradığı söylenen önerilerin arasında, yeni bir profil oluşturmak yer alıyor.

HBO’dan Chris Willard tarafından yapılan açıklama şöyleydi: “House of the Dragon, bu akşam milyonlarca HBO Max abonesi tarafından başarıyla görüntüleniyor. Kullanıcıların küçük bir bölümünün Fire TV cihazları aracılığıyla bağlanmaya çalışan ve sorun yaşayan kullanıcılar olduğunun farkındayız ve çözüm sürecine devam ediyoruz.

Neyse ki yeni bir uygulamanın da yolda olması ile bu sorunun gelecekte tekrar edilmesi beklenmiyor.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post