X

Geleceğin Minibüs elektriklisi: Yoldaki en dost VW ID!

Son yıllarda, araç tasarımı, basit sedanların ve hatchback’lerin bile agresif bir tarza ve kızgın, asık suratlara sahip olduğu bir noktaya gelmişti.

Bu hareket, çoğunlukla dramatik çizgilere ve yoğun stil detaylarına doyamayan tüketiciler arasında popüler gibi görünüyor. Ancak görünüşe göre Volkswagen bundan bıktı ve arkadaş canlısı görünümlü araçlar sunarak bu trendi kırmak istiyor.

Şirketin baş tasarımcısı Jozef Kaban, VW için yeni bir tasarım anlayışı sunduklarını ifade etti. “Tüm arabaları daha fazla duyguyla yapmaya çalışacağız. Çünkü çoğu araba bu kadar olumlu, arkadaş canlısı bir karaktere sahip değil… Tüm arabalarımız [sadece EV’ler değil] daha fazla duygu ve daha fazla kalite alacaklar.” dedi.

Bu yeni yön, neşeli ve tehditkâr olmayan bir tavırla elektrikli bir minivan olan retro esinli ID.Buzz tarafından önceden gösterilmişti. Kaban, “Bu tamamen duygusal ve yola çıkmadan önce bile bir ikon bir modeldir. VW pille çalışan minibüsünün, ID.4 SUV kardeşinden daha az agresif.” olduğunu söyledi.

Umarız bu hareket tuhaf görünümlü araçlarla sonuçlanmaz, ancak VW’yi klasik tasarımlara karşı çıktığı ve endüstrinin geri kalanından farklı bir yaklaşım benimsediği için tebrik edebiliriz.

İngiltere’de bir yayında Kaban, “VW’nin agresif değil, daha arkadaş canlısı olması gerekiyor. Agresif cepheler işe yaramıyor. Tüm arabalar Buzz kadar arkadaş canlısı olmayacak, ancak dost canlısı bir gelecek için değişiklikler olacak.” dedi.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post