X

Genesis X Speedium’um iç ve dış tasarımı bildiğiniz gibi değil!

Ödüllü Luc Donckerwolke liderliğindeki Hyundai ve Genesis tasarım departmanı bazı güzel arabalar üretiyor. Çarpıcı X Speedium Coupe konsepti bunun en büyük kanıtı oluyor. Lüks yan kuruluşun elektrikli geleceği iddialı geliyor.

Pebble Beach Concours d’Elegance’da Koreli marka, konseptin iç mekanını ortaya çıkardı. Şirketin yeni “Beyaz Alan Güzelliği” tasarım temasının ön izlemesi olduğu söylenen zarif kabin, muhteşem detaylara ve sürücü merkezli bir yerleşime sahip.

Ön izlemesi yapılan tasarım teması, Kore mimarisinden ilham alarak indirgeyici tasarıma ve minimalist ve “saf biçim diline” odaklanıyor. Koza tarzı düzen, tüm önemli kontrolleri, kokpit düzeninin ana odak noktası olan sürücüye yakın bir yere yerleştiriyor.

Bu “kıvrılmış” kokpit, yine pilota odaklanan ve kontrast oluşturan iç mekanla vurgulanmış. Orta konsol, gösterge paneli ve sürücü koltuğu, Inje Green dış boyasını tamamlamak için Pinegrove Green ile kaplanmış.

Bununla birlikte, diğer tüm koltuklar dahil olmak üzere, iç mekânın geri kalanı, Kuzey Kaliforniya sahil manzarasından ilham alan bir gölge olan hafif ve havadar bir Monterey Gold rengiyle kaplanmış. Deri, kapı kolları kare kapitone ile daha ilginçken, koltuklar, geçmiş yılların spor arabalarına geri dönüyor. Direksiyon simidi, aracın koltuklarında olan deri ile süslenmiş.

Geleceğin elektrikli otomobili olarak sürdürülebilirlik önemlidir. Bu nedenle, araçta iki çevre dostu deri formu kullanılmış. Birincisi, kabinin üst kısımlarında kullanılan, daha az su ve kimyasal madde kullanılarak, turunçgillerle işlenmiş ve kromsuz işlenmiş bitkisel tabaklanmış deridir.

Diğer detaylar arasında Genesis Mint Concept’ten ilham alan deri kaplı kargo bölmesinin üst kısmındaki X kayışlar yer alıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post