X
    Categories: Pazarlama

Google bilinmeyen yüzü ile sizi şaşırtabilir! İşte o gerçekler!

Google herkesin tanıdığı bir isim olsa da, şirket hakkında daha az bilinen pek çok gerçek var. Bu bilgilerden en şaşırtıcı olanlardan bazılarını sayfamızın alt bölümünde sizler için listeledik.

1

Google, ilk zamanlar ofis çalışanlarına yemek ulaşımı uzaklığının 60 metre mesafede olmasını istese de, şu an çalışma ofislerinde her 45 metrede bir yiyecek bulmak mümkün ve ücretsiz tüketilen bu yiyeceklerin dillere destan lezzetlere sahip olduğu konuşuluyor.

2

Google 2001 yılında görsel arama hizmetini kullanıma sunmuş ve daha ilk gün 250 milyondan fazla görsel arama gerçekleştirilmişti.

O zamanlarda internet kullanımının bu kadar yaygın olmadığını düşünürsek, 250 milyon arama geçmişi şirket için hiç de fena değildi.

3

Larry ve Sergey, şu anki değeri 300 milyar dolardan fazla olan Google şirketini, 1999 yılında bir milyon dolara satmaya çalıştılar, ancak fiyatın daha da düşürülmesine rağmen alıcı çıkmamıştı. Satamadıkları için oldukça şanslı hissediyor olmalılar 🙂

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post