X
    Categories: Pazarlama

Google Haritalar ile Özel Rotalar nasıl oluşturulur ve çizilir?

Google Haritalar’ı bir rota görmek ve yol tarifi almak için mükemmel bir araç olarak biliyoruz. Ancak birçok kişinin bilmediği bir şey ise, uygulamanın rotalar, işaretçiler ve şekillerle özel haritalar oluşturmanıza olanak tanıyan Haritalarım adlı bir Google hizmeti olduğu. Üstelik daha sonra bu haritaları başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

Bu kılavuzda, rotaları paylaşmak için Google Haritalar’ı nasıl kullanacağınız hakkında bilmeniz gereken her şeyi size anlatacağız. İster bir kişiyle hızlı bir şekilde yol tarifi paylaşmak isterse birden çok katmana sahip daha gelişmiş bir harita oluşturmak olsun.

Google Haritalar’da Standart Bir Rota Nasıl Paylaşılır?

Bu kılavuzun geri kalanında, Google Haritalar’da katman ekleyebileceğiniz, şekiller çizebileceğiniz ve hesabınıza kaydedebileceğiniz özel bir rotanın nasıl oluşturulacağını açıklayacağız. Ancak buna ihtiyacınız yoksa ve yalnızca Google Haritalar’ın yol tariflerini biriyle hızlı bir şekilde paylaşmak istiyorsanız, bu basittir.

Yol tariflerini hemen biriyle paylaşmak istiyorsanız ve sürekli olarak güncellemeniz veya geri dönmeniz gerekmiyorsa bu yöntem harikadır. Ayrıca bu yöntem, özel bir rota oluştururken kullanılamayan toplu taşımayı ve gerçek zamanlı navigasyonu destekler.

İşte Google Haritalar’da standart bir rota oluşturmak için yapmanız gerekenler

1- Google Haritalar‘a gidin.

2- Arama kutusunun yanındaki mavi Yol Tarifi simgesini tıklayın.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post