X

Google’ın şimdiye kadarki en gizli projesi sızdı: Google Pixel Fold

Google’ın ilk katlanabilir akıllı telefonu için birden fazla söylenti dolaşıyordu. Ancak bugün ortaya çıkan yeni bir sızıntıya göre telefon Pixel Fold olarak adlandırılacak. Görünüşe göre hala “Google’ın şimdiye kadarki en gizli projelerinden” biri ve iddiaya göre önümüzdeki Mayıs ayında Pixel Tablet ile birlikte piyasaya sürülecek olan telefon, Google’ın Chalk (beyaz olarak da bilinir) ve Obsidian (siyah olarak da bilinir) olarak adlandırdığı iki renkli sürümü ile gelecek.

Cihazın sayısız görüntüsü her iki renk grubunda da sızdırıldı, 3B görüntülere ve “diğer söylentilere” dayalı olarak yeniden oluşturuldu. Sızan bilgilere göre, Pixel Fold’un “olağan Pixel benzeri performansa” ve Pixel amiral gemisi kamerasına sahip olacağını iddia ediliyor. Bir kaynak, cihazın çok ağır olduğunu vurguladı, ancak bu soru için önemli olan “neye kıyasla ağır?” sorusunun cevabı.

Pixel Fold’un fiyatı da açıklandı: 1.799 dolar. Bu tam olarak Samsung Galaxy Z Fold4’ün Ağustos ayında ABD’de piyasaya sürdüğü fiyat ve telefon yakın gelecekte Pixel Fold’un ana rakibi olacak. Bununla birlikte, Google’ın katlanabilir ürünü piyasaya çıktığında, Galaxy Z Fold4 kesinlikle fiyatı için indirim almış olacak, bu nedenle Pixel Fold’un insanları kendine çekmek için yeterli ayırt edici noktaya sahip olup olmayacağını göreceğiz.

Pixel Fold’un “kamera çubuğu”, kenarlara kadar gitmediği için Pixel 7 ve 7 Pro’daki kadar geniş değil. Biri dış ekrana açılan deliğin içinde, diğeri ise iç ekranın tuhaf derecede büyük üst çerçevesinin sağ tarafında olmak üzere iki adet 9,5 MP selfie kamerası var. Güç düğmesi gömülü parmak izi okuyucuya sahip ve telefonda biri üstte, diğeri altta olmak üzere iki hoparlör var.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post