X
    Categories: Pazarlama

Gözler Kuzey Kore’de! Kuzey Kore savaş simülasyonu gerçekleştirecek

Kuzey Kore lideri dönem dönem söylemleri ile gündeme geliyor ancak bu sefer kullanılan ifadeler ile herkes diken üstünde olmaya başladı. Kuzey Kore tek tek hedeflerini açıkladı. İşte dünyayı endişelendiren o ifadeler hakkında detaylar.

Kuzey Kore’den gelen açıklama dünyada korku havası uyandırdı. Lider ‘Gerçek bir savaşın simülasyonunu’ gerçekleştireceğini ve hedeflerini tek tek açıkladı. Rusya Ukrayna savaşının global anlamda yarattığı endişe ve olumsuzluklar henüz son bulmamışken şimdi bir de Kuzey Kore cephesinde endişeler ortaya çıktı.

ABD ve Güney Kore’nin askeri tatbikatlarına bir dizi füze denemesi ile yanıt veren Kuzey Kore tansiyonu yükselten bazı açıklamalar yaptı. Bu kapsamda dünyanın gözleri Asya’ya çevrildi. Güney Kore ile arasında gerginlik süren ülke korkutucu söylemlerde bulundu.

Kuzey Kore söz konusu denemelerin potansiyel Güney Kore ve ABD hedeflerini ‘vurmak ve yok etmek’ için yapılan testler olduğunu söyledi. Devlet kontrolündeki Kore Merkezi Haber Ajansı’nda (KCNA) yer alan açıklamada füze testlerinin ABD ve Güney Kore güçlerinin son deniz tatbikatlarına yanıt olarak yapıldığı bilgisine yer verildi.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post