X

Günlük hayatınıza katkıda bulunacak mobil uygulamalar

Evernote

Çok popüler bir uygulama olan Evernote, kullanıcıların notlarını bulut ortamında saklayarak istediklerinde akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarından kolay bir şekilde erişilmesini sağlayan ve notlara ses, video ve görüntü eklemeye imkan tanıyan bir uygulama.

Bundle

Bir haber uygulaması olan Bundle sayesinde kullanıcılar takip etmek istedikleri haberlerle ilgili bildirimler alabiliyor ve tek bir yerden tüm gelişmeleri takip edebiliyorlar.

CamScanner

CamScanner uygulaması, fotoğrafını çektiğiniz belgenin sınırlarını otomatik olarak algılayıp, belge üzerinde düzenlemelerin kolayca yaparak,  değişik formatlarda kaydedilmesine ve istenilen yere kolayca gönderilmesine olanak tanıyor.

Todoist

Hayatını düzene sokmak isteyenlerin kullanması gereken uygulama Todoist, kolay kullanımı sayesinde kullanıcıların tek noktadan yapılacak her şeyi takip etmelerine ve bu sayede işlerini düzene koymalarına yardımcı oluyor.

Kaynak: Teknolojioku.com

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post