X

Herkes bu telefonları bekliyor. 2021 yılında tanıtılacak modeller!

Çok yakında piyasaya sürülecek akıllı telefon modellerini sizler için derledik. Hangi marka hangi model ile hangi tarihte geliyor!

Akıllı telefon pazarında teknolojik gelişmeler son hızla devam ediyor. Firmalar yeni ürünlerini piyasaya sürebilmek için birbirleri ile sürekli yarış içerisindeler. Gün geçmiyor ki yeni bir teknolojik ürün tanıtılmasın. Hal böyle olunca da kullanıcılar ve teknoloji severler için bu hıza yetişebilmek bir hayli zorlaşıyor.

Henüz piyasaya sürülmemiş ve ilerleyen günlerde pazarda yerini alacak akıllı telefonları sizler için derledik. Heyecan verici olduğunu düşündüğümüz cihaz söylentileri ile listeyi oluşturduk. İşte beklenen telefon modelleri ve özellikleri

1.OnePlus Nord CE 5G

OnePlus, Nord serisinin bir sonraki modeli olan Nord CE 5G modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve orta segmentte bir telefon olması bekleniyor. Cihazın, fiyat performans oranı itibari ile iddialı bir yerde olması bekleniyor. Firmanın Haziran 2021 itibari ile yapılacak etkinlikte cihazı tanıtması bekleniyor.

2.Huawei P50 ve P50 Pro

Huawei’nin P50 ve P50 Pro serisini Mayıs 2021 itibari ile piyasaya sürecek. Cihazların sırasıyla 6.3 inç ve 6.6 inç ekran olması bekleniyor. Ayrıca arka kısımlarında üç ya da dört kamera ile bazı büyük kamera muhafazaları yer alıyor. Her iki cihaz da Huawei’nin yeni işletim sistemi HarmonyOS ile gelecek.

3.Honor 50

Honor artık Huawei ’den bağımsızlığını ilan etmiş bir firma. Söylentilere göre amiral gemisi modeli Honor 50 ile piyasaya çok sıkı bir giriş yapması bekleniyor. Cihazın arka kısmında birkaç büyük kamera halkası olduğu gelen bilgiler dahilinde. Cihazın Haziran 2021 itibari ile pazara gireceği bekleniyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post