X

Herkes TOGG’u beklerken ilk yerli elektrikli otomobil satışa çıktı! Fiyatı vergiler dahil 160 bin TL!

Bilindiği üzere TOGG için geri sayım devam ediyor. Son yapılan açıklamada TOGG’un fiyatına dair detayların önümüzdeki Şubat ayında belli olacağı belirtilmişti. Fiyatının açıklanmasıyla birlikte TOGG’un ön siparişleri de alınmaya başlayacak.

İlk TOGG modellerinin ise Mart ayı içerisinde müşterilere teslim edilmesi bekleniyor. TOGG Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olma konusunda pek çok ilki beraberinde getirecek. Fakat TOGG’dan önce satışa çıkan başka yerli otomobiller de mevcut.

Bilindiği üzere TOGG’a olan talep çok fazla. Genele baktığımızda ise TOGG bir elektrikli otomobilden beklentileri tam anlamıyla karşılıyor. Fiyatının ise 800 bin TL ile 1 milyon arasında olacağı tahmin ediliyor. Eğer bu kadar bütçem yok diyorsanız buyurun sizi bir başka yerli elektrikli otomobil ile tanıştıralım.

Yerli markalardan biri olan RKS logosu taşıyan A1 modeli, aynı Citröen Ami, Renault Twizzy gibi kompakt bir elektrikli otomobil. Ruhsatta elektrikli otomobil olarak geçmeyen bu aracı motor ehliyetiyle de kullanmanız mümkün.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post