X

Honda Accord fiyatıyla çok iddialı! BMW mi, Volvo mu, Mercedes mi yoksa Honda mı?

Ülkemizde bazı arabalar vardır ki müşterisini seçer. Bu tabir, ilgili otomobilin piyasa aracı olmadığını ona özel ilgi duyan kişilerce satın alındığını anlatmak için kullanılır. İşte Honda Accord da ülkemizde öyle arabalardan.

Uzun süre ülkemizi terk ettikten sonra yeni kasası ile beraber Türkiye yollarında bir kez daha gördüğümüz Honda Accord, yüksek fiyatları ile gündemde. Aracın emsalleri ile arasında olan fiyat farkı 50-60 bin TL ile ifade edilecek cinsten bir fark değil. Maalesef arada uçurumun olduğunu söyleyebiliriz. Tabii bu durum Honda Accord’un satışlarına da olumsuz manada yansıyor. Bu da Accord modelinin ikinci Türkiye macerasının da hüsranla sonuçlanabileceği anlamına geliyor

Honda Accord fiyat listesi: Sanki helikopter alıyoruz

Örnek vermek gerekirse Volkswagen Passat şu anda 899.000 TL’lik giriş fiyatına sahip. Peugeot 508 ise en az 940.000 TL’ye satılıyor.

Fiyatların yükseldiğini kabul etmekle beraber Honda Accord cephesindeki bu aşırı fiyatın neden olduğuna anlam veremiyoruz. Üstelik piyasadaki diğer önemli rakipler 1 milyonun altında araç satarken Honda’nın Accord için uygulamış olduğu fiyat politikasını anlamak gerçekten de güç.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post