X

Honda City fiyat listesi: Büyük zam öncesi son fırsat

Yine de bu fiyat, aracın sınıfındaki diğer rakipleri ile karşılaştırıldığı zaman normal duruyor. Hatta önümüzdeki dönemde fiyatların daha da yükseleceğini düşünecek olursak son fırsatları iyi değerlendirmekte fayda olabileceğini düşünüyoruz.

Honda City fiyat listesi: Büyük zam öncesi son fırsat

Honda City sınıfında daha çok Fiat Egea, Renault Taliant gibi araçlarla rekabet ediyor. Her ne kadar modelin fiyatı saydığımız arabalardan fazla olsa da, vadettiklerinin de fazla olduğunu unutmamak gerek.

Bir defa City, giriş paketinde manuel yerine tam otomatik şanzıman ile beraber geliyor. Üstelik City, oldukça büyük bir de multimedya ekranına sahip. Daha pek çok özellik ile donatılan otomobilin fiyatı, tüm bunları üst üste eklediğimiz zaman biraz şişiyor.

Peki ama şişiyor dediğimiz fiyat ne? Hiç vakit kaybetmeden bu sorunun da cevabını verelim. Honda City baz donanım seviyesinde 550.200 TL’lik bir fiyat etiketi ile satılıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post