X

Honda Civic fiyat listesi, resmen fırsat otomobili!

Sıfır otomobil piyasasında yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor ve sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü meselemiz ise 2022 Honda Civic güncel fiyat listesi olacak. Yeni kasası ile çok daha oturaklı bir hale bürünen Civic, artık sadece gençlerin değil orta yaşlı müşterilerin de tercihi oluyor.

Bu bakımdan markanın hedefine ulaştığını söylemek mümkün. Zira Honda’nın en büyük takıntısı, bir önceki Civic kasasının daha çok genç kullanıcı kitlesi tarafından satın alınıyor olmasıydı.

Honda Civic fiyat listesi: Fırsat bu fırsat

C sedan segmentinde tüketicilerin pek çok alternatifi bulunuyor. Skoda Octavia, Toyota Corolla ilk akla gelen modeller. Honda Civic de bu araçlarla ciddi rekabet halinde ve en çok satılan C sedan otomobillerinden birisi konumunda yer alıyor.

Peki ama gelen son zamların ardından aracın güncel fiyat listesinde ne gibi değişiklikler oldu? Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan bu sorunun yanıtını vermeye odaklanalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post