X

Honda Civic kampanyalı fiyatıyla şaşırttı! Sadece 3 gün geçerli!

Bildiğiniz gibi Honda Civic tamamen yenilendi. Yeni bir görünüm kazanan model, markanın daha fazla kişiye hitap etmek istemesi sayesinde artık çok daha ağır başlı bir yapıya büründü. Daha çok genç kullanıcı kitlesi ile ilerleyen Honda Civic, bu tasarımı ile orta yaşlı kullanıcıları da kendisine çekmeyi hedefliyor. Japon üreticinin bu konuda ne kadar başarılı olacağını ise zaman gösterecek.

Honda Civic fiyat listesi: O artık ağır başlı!

Sektörde Toyota Corolla’dan yaşlı arabası, Honda Civic’ten ise genç arabası diye bahsedilir. Her iki marka da bu algıları kırmak için çok fazla çaba harcıyor.

Toyota, Corolla’nın genç kullanıcılar tarafından daha fazla tercih edilmesi için çalışırken, Honda ise mühendislerini bunun tam tersi bir durum için görevlendirdi.

Netice itibariyle karşımıza yeni Honda Civic geldi. Eskiye nazaran çok daha oturaklı bir yapıya bürünen Civic, hedef kitlesini de böylece belirlemiş oldu. Model hali hazırda 749.300 TL’lik bir başlangıç fiyatına sahip.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post