X

Honda çok satacak olan C-RV modelini çıkarmaya hazırlanıyor! [SUV’ciler toplanın!]

2023 Honda CR-V ve 2023 CR-V Hybrid bu hafta Amerika’daki bayilere geliyor. CR-V Honda’nın yalnızca en yüksek hacimli modeli değil, aynı zamanda son 25 yılda en çok satan SUV modeli oluyor.

CR-V üretimi şu anda devam ediyor ve Honda’nın talebin karşılandığından emin olmak için ilginç bir stratejisi var. 2012’den beri popüler SUV’yi üreten Honda of Canada Manufacturing, CR-V için lider fabrika olarak hareket edecek. Honda’nın Indiana Auto Plant ve Ohio’daki East Liberty Auto Fabrikasında üretim önümüzdeki günlerde başlayacak.

Honda of Canada Manufacturing kıdemli Başkan Yardımcısı Clement D’Souza2023 Honda CR-V için küresel lider fabrika olmak büyük bir zorluktu ve Honda of Canada Manufacturing’deki deneyimli ekibimizle ve Kuzey Amerika’da bizim için bu inanılmaz yeni ürünü yaratmak üzere sahip olduğumuz ekip çalışmasıyla gurur duyuyorum.

Sırada, CR-V serisi için her zamankinden daha önemli olan CR-V hibrit ve Kanada’ya ilk kez teslim etmekten büyük heyecan duyduğumuz bir model daha olacak” dedi.

Kanada, Indiana ve Ohio fabrikaları gibi Ekim ayında CR-V Hybrid’i inşa etmeye başlayacak. Honda, hibridin yeni nesil CR-V modeli için satışların % 50’sini temsil edeceğine inanıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post