X

Honda stok yok denilen otomobile 16 bin TL’ zam yaptı! Artık stok bulunur!

Honda Civic fiyatlarına bir zam daha geldi. Kısa süre önce stok yok denilen Honda modelleri tarlada görüntülenmişti. Bakalım zamlardan sonra stok durumu nasıl değişecek?

Bugün sizlerle beraber Honda Civic modelinin güncel fiyat listesini inceliyor olacağız. İşte detaylar!

Sıfır otomobil pazarında sular bir türlü durulmuyor. Fiyatlarını güncelleyen otomobil markalarına şimdi de Japonya merkezli üretici Honda eklendi. Üstelik Honda, sevilen modeli Civic’in Türkiye fiyatlarına öyle bir zam yaptı ki tüketiciler adeta neye uğradığını şaşırdı.

Aracın baz donanım seviyesine tamı tamına 16.500 TL’lik bir zam geldi. Ekim ayında aracın fiyatlarını sizlerle paylaşırken, Kasım ayında bu fiyatları bulamazsınız başlığını kullanmıştık. Maalesef öngörümüz doğru çıkmışa benziyor.

Honda Civic fiyatlarına 16.000 TL’yi aşan zam!

Honda Civic Ekim ayında 328.600 TL’den başlayan fiyatlarla satıştaydı. Ancak modelin fiyatları Kasım ayı ile beraber bir kez daha güncellendi ve yeni fiyat 345.100 TL oldu. Bu da otomobile tamı tamına 16.500 TL zam yapıldığını ortaya çıkartıyor.

Ayrıca diğer donanım seviyelerinde de ciddi fiyat artışlarının olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Peki ama Honda Civic baz donanımda kullanıcılara neler sunuyor?

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post