X

Honda yılın ilk bombasını patlattı! Civic fiyatları dibe vurdu, sadece 1 hafta geçerli liste!

C sınıfı sedan tarafında tüketicilerin pek çok önemli alternatifi bulunuyor. Bunlardan bir tanesi de Honda Civic. Toyota Corolla, Renault Megane gibi rakipleri bulunan otomobil, sınıfının en çok ilgi gören arabalarından birisi konumunda. Son kasasıyla beraber daha ağırbaşlı bir görünüm kazanan Civic, yılın ilk fırsatını tüketicilere sunuyor.

Honda Civic fiyat listesi: Yılın ilk fırsatı!

2023 Honda Civic güncel fiyat listesine geçmeden önce isterseniz aracın donanım seçeneklerinden kısaca bahsedelim. Donanım seçenekleri olarak çok zengin olmayan Civic, bütün paketlerinde tam otomatik şanzımanıyla beraber geliyor. Açık konuşmak gerekirse bu oldukça güzel bir detay. Ayrıca modelin başlangıç paketinde turbo destekli 1.5 litrelik VTEC motorun yer aldığını da belirtmekte fayda var.

Honda Civic günümüzde 870.500 TL’den başlayan fiyat seçenekleriyle sahiplerini bekliyor. Bu fiyatı fazla bulanlar için otomobilin manuel değil tam otomatik şanzımanla satıldığını bir kez daha hatırlatmamız lazım.

Elbette bir de manuel vitesli versiyon olsaydı bu fiyatın biraz daha aşağı çekilmesini sağlardı ve çok da güzel olurdu ancak Honda maalesef böyle bir adım atmamış. Fiyat listesinin tüm detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post